Felhasználás feltételei

Felhasználás feltételei

Általános felhasználási feltételek a vasimado.hu oldalon található tartalmakra

Az alábbi általános felhasználási feltételeket elfogadom:

 1. A FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEKBEN ALKALMAZOTT FOGALMAK

  1. TARTALOM A jelen felhasználási feltételekben a „Tartalom” megjelölés alatt a honlapon található összes szöveges, grafikai és állóképes tartalom értendő, függetlenül annak letölthetőségétől, vagy kizárólag a honlapon történő elérhetőségétől.

  2. Az Irbis  Center Kft  a Tartalom kiadója.

  3. FELHASZNÁLÓ A jelen felhasználási feltételekben “Felhasználó” az, aki természetes személyként vagy jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli társaság képviseletre jogosult tagjaként a vasimado.hu honlapot meglátogatta és ezzel a jelen felhasználási feltételeket elfogadta.

   1. Felhasználó a vasimado logót annak arányainak megtartásával szabadon méretezheti az olvashatóság és felismerhetőség határain belül, de azzal nem hitelesíthet más, nem a vasimado.hu-tól származó információt, illetve használatával nem élhet vissza, nem használhatja kereskedelmi illetve más célokra.

 2. A TARTALOM FELHASZNÁLÁSA

  1. MÉDIAFELHASZNÁLÁSA honlapon található tartalmak médiatájékoztatás keretei között használhatók fel, az attól eltérő felhasználás – különösen ide értendők a promóciós, vagy egyéb mindennemű reklámcélú felhasználás esetei tiltottak kivéve ha az Irbis Center  Kft írásos beleegyezést nem ad.

   1. A HONLAP SZÖVEGES TARTALMAINAK FELHASZNÁLÁSÁRA VONATKOZÓ KÜLÖNÖS KITÉTELEK

   2. Felhasználó kötelezi magát arra, hogy

    • a Szolgáltatótól átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetbe beilleszthető módon dolgozza fel és adja közre;

    • a Tartalmat a jogszerű felhasználás keretein túl (a felhasználási platformon kívüli megjelenítés eseteitől eltekintve)

     • részben, vagy egészében nem tárolja,

     • adatbázist, archívumot nem képez,

     • illetve azt nem teszi hozzáférhetővé

   3. A HONLAP ÁLLÓKÉPES TARTALMAINAK FELHASZNÁLÁSÁRA VONATKOZÓ KÜLÖNÖS KITÉTELEK

   4. Felhasználó kötelezi magát arra, hogy

    1. a Szolgáltatótól átvett fotókat „Vasimádó” jelzéssel Vasiamdo.hu logoval közli.

    2. a fényképfelvétel(ek) és a kísérő szöveg(ek) mondanivalóját, tartalmát – szereplőit – sem retusálással, sem vágással, sem számítógépes beavatkozással (pl. összemásolással) sem más módon nem változtatja meg, valamint a közlés során kiemelt figyelmet fordít a személyhez fűződő jogok betartására..

A HONLAPTARTALMAK FELHASZNÁLÁSÁNAK KÖZVETLEN ÜZLETSZERZÉSRE IRÁNYULÓ KORLÁTOZÁSA

 1. A Tartalmat Szolgáltató ellenszolgáltatás nélkül teszi elérhetővé. Ezért Szolgáltató kifejezetten tiltja, hogy a honlap tartalmát a FELHASZNÁLÓ profitszerzés vagy más reklám célokkal felhasználja.

 2. Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy bármilyen jogsértés, vagy Felhasználó által a jelen feltételek megszegése, vagy annak gyanúja esetén Felhasználót a szolgáltatásból felszólítás nélkül véglegesen kizárja és az esetleges felhasznált vasimado.hu-ról származó tartalmakat eltávolíttatja.

 3. VÉDJEGYEK ÉS LOGÓK HASZNÁLATA A honlapon található mindennemű logó, védjegy, grafikai elem oltalom alatt áll. Szolgáltató kifejezetten nem engedélyezi, és tiltja a honlap grafikai elemeinek, védjegyeinek másolását, tükrözését, felhasználását.

 4. ADATKEZELÉS Szolgáltató vállalja és kötelezi magát, hogy a birtokába jutott valamennyi, Felhasználóra vonatkozó adatot a mindenkori törvényes előírások betartásával kezeli, azokat harmadik fél számára nem adja át, és kizárólag a szolgáltatás működtetéséhez szükséges elengedhetetlen mértékben használja fel.

 5. JOGI NYILATKOZAT

  1. Szolgáltató törekedik a szolgáltatás folyamatosságának hibamentes fenntartására, de nem garantálja, hogy a honlap funkcionalitása, és az általa nyújtott szolgáltatás mentes a hibáktól.

  2. A honlap és annak tartalma előzetes bejelentés nélkül bármikor változhat.

  3. Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapon elhelyezett anyagok vírusmentesek illetve egyéb kártékony programoktól mentesek legyenek.

  4. Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal a honlap használatából vagy használhatatlanságából eredő, Felhasználót a honlap használata során ért vélt vagy valós károkért, esetleges számítógép meghibásodásokért. A Felhasználó saját felelősségére használja a honlapot.

  5. Szolgáltató semmilyen felelősséget nem vállal azért, ha a tartalom Felhasználó rendszerében kompatibilitási, vagy egyéb hibák miatt nem elérhető. Az ebből eredő, Felhasználót ért vélt, vagy valós károkért, késedelemért Szolgáltató nem tehető felelőssé.

  6. Szolgáltató bármikor jogosult a jelen általános felhasználási feltételek egyoldalú módosítására azzal, hogy a módosításról rövid felhívás formájában a Szolgáltatás kezdőoldalán tájékoztatja a Felhasználókat. Amennyiben a Felhasználó a módosítást követően a Szolgáltatás bármely részét használni kezdi, az a módosítás elfogadásának minősül.

  7. Az oldalon található árak tájékoztató jellegűek, bármikor változtathatóak.

  8. Az oldalon meghirdetett nyeremények ajánlatok csalás gyanúja esetén felülvizsgálhatóak és változtathatóak.

Az oldalon található képek logok, szöveg az Irbis Center kft tulajdonát képezik ez alól kivételek esetében az eredeti képek készítői a felhasználást engedélyezték ezért szeretnénk megköszönni Andrew Malone,@N3T1O,.v1ctor Casale FLICKR felhasználóknak  hogy képeikkel hozzájárultak az oldalhoz.